ÖSVÉNY ESÉLYNÖVELŐ ALAPÍTVÁNY                            INTEGRÁLT SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYE

Biharugrai Életmód Klub

Az Életmód Klub már 2010. január 1. óta működik Biharugrán. A biharugrai Önkormányzat által megpályázott sikeres projektnek köszönhetően a Klub új helyszínre költözött, és reményeink szerint itt még nagyobb színvonalon tudjuk biztosítani szolgáltatásainkat az igénybe vevők részére.
Az Életmód Klub elnevezés arra utal, hogy nagyon sokféle, színes programmal szeretnénk a helyi lakosság életét fellendíteni. Így a jövőben a különböző meghirdetett programjainkra sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt életkortól függetlenül.


Az Idősek nappali ellátása mellett 2012. február 1-től új szolgáltatásokat indítunk: ÉTKEZTETÉS és HÁZI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS megszervezésével.

 Szolgáltatásainkról bővebben személyesen is tájékozódhat
az Életmód Klubban!

Forduljanak hozzánk bizalommal!

5538 Biharugra, Damjanich tér 2.
Telefon: 06/66/498-159, E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Mindenkit szeretettel várunk!

_______________________________________________________________

Karácsony az Életmód Klubban

2011. december 22-én került megrendezésre az idősek karácsonya az új Életmód Klubban.
Ezen rendezvényre a klub kisbuszával szállítottuk be azon vendégeinket, akik ezt igényelték.
A klubtagok saját készítésű házi süteményekkel, meleg teával, s meleg családias környezettel, gyertyafénnyel, halk zenével, várták a vendégeket.
A karácsonyi műsor a szeretet ünnepének fő mondanivalójára: a hit, remény, béke és a szeretetre épült.
A műsorok első részében Jézus születését elevenítették fel a klubtagok beszélgetés formájában, majd ezt követően a Négy fenyő történetét bábozták el. Közben sok szép karácsonyi énekkel színesítették az előadást. Végezetül a Szeretet himnuszával zárták le műsorukat.
Ezt követően Hegedűsné Pörneki Renáta intézményvezető, majd Vígh Ilona polgármesterasszony mondta el ünnepi köszöntőjét.
Vendégeink az ünnepi megterített asztalról fogyaszthattak. Távozáskor a lelki ajándékon kívül még mindenkit megajándékoztak a klubtagok saját kezük által elkészített jelképes ajándékkal.

2011. december 23.